Våre tjenester

Aaby Marine Service

Vi hjelper deg!

Vi i Aaby Marine Service As utfører verkstedtjenester for fritidsbåter, inkludert elektronisk diagnostikk i tillegg til innendørs/utendørs lagring. Vi kan reise ut til båten din eller du kan levere båten her på sjøen eller på henger. Båten kan lagres hos oss, innendørs eller utendørs etter ønske. 

Vi er leverandør av motorer, servicedeler og har komplett delelager til motor og drev. Ta kontakt for nærmere informasjon

Båtreparasjon

Har det oppstått problemer med båten din? Trenger båten din service? Vi i Aaby Marine Service har lang og bred erfaring med alle typer båtreperasjoner. Vi påtar oss oppdrag for hele Asker regionen, samt store deler av Østlandet. Ta kontakt med oss for mer informasjon, og hvordan vi kan hjelpe deg med ditt båt problem. 

Åpen båtmotor som er på service
Service på båtmotor

Motor reparasjon

Har du motor problemer? Starter ikke motoren i det hele tatt, eller starter men så stopper? Og hva hvis motoren stopper opp midt på sjøen? Ta kontakt med oss med engang. Vi har dyktige mekanikere som både feilmåler og ser hva problemet kan være. Vi hjelper deg hvis du får motorhavari! 

Båtopplag

Trenger du et sted å oppbevare båten for vinteren? Vi har godt med plass og store lokaler / lagre for vinteroppbevaring av båter. Kontakt oss for mer informasjon rundt avtale om båtopplag hos oss. 

 

Service på båtmotor

Service av drev

Det er viktig at delene i din båtmotor fungerer som de skal. Derfor er det viktig at man utfører årlig service slik at man unngår ubehagelige opplevelser på sjøen. La oss ta oss av service på din motor. Vi tar service på Volvo Penta, Nimbus, Windy, Suzuki, Yamaha og Mercury.

Service av utenbordsmotor

Ta en full service av din motor hos oss i Aaby Marine Service. Motoren gjør at du kan bevege deg ut på sjøen, og da er det viktig at den holdes ved like. Vi tilbyr service på alle de kjente merkene som Volvo Penta, Nimbus, Windy, Suzuki, Yamaha og Mercury.