Våre tjenester

Aaby Marine Service

Vi hjelper deg!

Vi i Aaby Marine Service As utfører verkstedtjenester for fritidsbåter, inkludert elektronisk diagnostikk i tillegg til innendørs/utendørs lagring. Vi kan reise ut til båten din eller du kan levere båten her på sjøen eller på henger. Båten kan lagres hos oss, innendørs eller utendørs etter ønske. 

Vi er leverandør av motorer, servicedeler og har komplett delelager til motor og drev. Ta kontakt for nærmere informasjon

Båtreparasjon

Har det oppstått problemer med båten din? Trenger båten din service? Vi i Aaby Marine Service har lang og bred erfaring med alle typer båtreperasjoner. Vi påtar oss oppdrag for hele Asker regionen, samt store deler av Østlandet. Ta kontakt med oss for mer informasjon, og hvordan vi kan hjelpe deg med ditt båt problem. 

Bilde av åpen båtmotor - Tjenester fra Aaby Marine Service As

Motor reparasjon

Har du motor problemer? Starter ikke motoren i det hele tatt, eller starter men så stopper? Og hva hvis motoren stopper opp midt på sjøen? Ta kontakt med oss med engang. Vi har dyktige mekanikere som både feilmåler og ser hva problemet kan være. Vi hjelper deg hvis du får motorhavari! 

Båtopplag

Trenger du et sted å oppbevare båten for vinteren? Vi har godt med plass og store lokaler / lagre for vinteroppbevaring av båter. Kontakt oss for mer informasjon rundt avtale om båtopplag hos oss.